پاورپوینت بررسی مراحل تجهیز کارگاه (مراحل آماده سازی کارگاه) - فروشگاه فایل

پاورپوینت بررسی مراحل تجهیز کارگاه (مراحل آماده سازی کارگاه)

  • شناسه : 64748
  • موضوع :
  • فرمت اصلی : pptx
  • تعداد صفحات : 28
  • حجم فایل : 0.7 مگابایت
قیمت : 22500 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

پاورپوینت بررسی مراحل تجهیز کارگاه (مراحل آماده سازی کارگاه)

پاورپوینت بررسی مراحل تجهیز کارگاه (مراحل آماده سازی کارگاه)


 

  تجهیز كارگاه از فعالیتهایی است كه پیش از شروع اجرای هر پروژه انجام می‌شود. در هر قراردادی 5/2 درصد بابت تجهیز كارگاه پرداخت می‌شود.


  مراحل تجهیز كارگاه  به شرح زیر است:

v  الف) شناسایی كه خود شامل مراحل زیر است:

1.  بررسی مقدمات كار

  در این قسمت مشكلاتی از قبیل پاكسازی محوطه، زهكشی، حمل و نقل، جنس خاك، وجود توده سنگی و ... كه ممكن است در روند پروژه توقف ایجاد كند مورد بررسی قرار می‌گیرند.

2.  انتخاب بهترین مسیر راه

  پروژه‌ها معمولاً در مناطق توسعه نیافته و خارج از شهرها اجرا می‌شود، بنابراین باید بهترین مسیر از طریق شناسایی راه‌های كم تردد موجود با توجه به حجم و نوع ماشین‌آلات مورد نیاز در پروژه و حجم ترافیك میسر گردد.

3.  تعیین محل تأمین آب و مصالح

  نزدیك‌ترین منبع آب در منطقه و كیفیت آن باید شناسائی شود و چنانچه منبع آبی وجود نداشته باشد باید چاره‌‌اندیشی نمود. همچنین در كارهای بتنی 60 تا 70 درصد مصالح را شن و ماسه تشكیل می‌دهد بنابراین برای رعایت اقتصاد طرح باید نزدیكترین معادن شن و ماسه را شناسائی نمود.

4. تخمین مدت زمان آماده كردن اجرای پروژه

   این امر بستگی به موارد زیر دارد:

   نوع وسائل مورد استفاده برای آماده كردن محل اجرا (لودر، بلدوزر، مواد منفجره و غیره)

5.  حجم كار

6.  برنامه تخصیص منابع یعنی مشخص نمودن زمان و مكان مناسب كاربرد هر یك از وسائل.

v  ب- پاكسازی محوطه وخشك كردن آن. v  ج_ تعیین محل اجرای پروژه v  د_ ساخت جاده‌های دسترسی

   كه معمولاً جاده‌های موقتی هستند و برای بردن امكانات به محل اجرای پروژه احداث می‌شود. این جاده‌ها را می‌توان طوری احداث كرد كه بعدها به عنوان جاده اصلی یا فرعی مورد استفاده قرار گیرند كه برای این امر دو عامل كیفیت جاده و عرض آن باید با توجه به تردد و اندازه نوع ماشین‌آلات در نظر گرفته شود.


و_ ذخیره كردن مصالح

1- شن و ماسه: 60 تا 70 درصد از مصالح تشكیل دهنده بتن، شن و ماسه هستند. بنابراین تهیه آنها به قیمت ارزان بسیار مهم است و باید حتی‌الامكان از معدن محلی تأمین شوند. احداث ایستگاه شن و ماسه نیز در اغلب موارد ضرورت می‌یابد و احداث ایستگاه در معدن یا كارگاه باید مورد بررسی قرار گیرد تا به‌صرفه‌ترین راه انتخاب شود. انتخاب معدن یا كارگاه برای احداث ایستگاه شن و ماسه بستگی به وجود آب دارد، یعنی اگر در محل منبع آب وجود داشته باشد ایستگاه شن و ماسه را در همان‌جا احداث می‌توان كرد و در غیر این صورت باید در كارگاه اقدام به ایجاد ایستگاه شن و ماسه نمود.

  مصالح سنگی كه باید ذخیره شود عبارتند از:

  شن شامل نخودی، بادامی، بیس كه می‌تواند طبیعی یا شكسته باشند.

  ماسه كه عموماً 6 – 0 است.


2- سیمان و احیاناً مواد مضاف

  سیمان باید همواره به مقدار كافی ذخیره شود. مقدار ذخیره سیمان بستگی به عوامل مختلفی دارد از قبیل: 

•- میزان مصرف روزانه •- میزان مصرف كل •- میزان تولید سیمان در كشور •- سیستم توزیع و حمل و نقل

  مواد مضاف برای دادن خاصیتی  جدید به بتن به آن افزوده می‌شود مانند ضد یخ، مواد حبابزا و ...

  در صورتی كه در پروژه از مواد مضاف استفاده می‌شود باید به اندازه كافی ذخیره شوند.

  به كمك مصالح سنگی و سیمان و با افزودن آب، بتن ساخته می‌شود. ایستگاه مركزی بتن همواره در داخل كارگاه و در نزدیكی جاده دسترسی ساخته می‌شود تا ماشین‌آلات حمل كننده سیمان و مصالح سنگی قدرت مانور داشته باشند.


•2.  وسائل قالب‌بندی

  با توجه به مصرف روزانه قالب و نیاز كل پروژه باید اقدام به ذخیره مصالح و وسائل لازم برای قالب‌بندی شامل تخته، چهارتراش، سیم نجاری، انبردست و كلیه ملزومات دیگر نمود.

  قالبها بر دو نوعند: قالبهای چوبی _ قالبهای فلزی.

  از قالبهای فلزی فقط در كارهای تیپ كه به تعداد زیاد در یك پروژه انجام می‌شود و یا در كارهایی كه فشار بتن زیاد است استفاده می‌گردد. قالبهای چوبی در بعد وسیع‌ مورد استفاده قرار می‌گیرند. از ضایعات قالبهای چوبی می‌توان بعدها به عنوان پشتبند و ... استفاده كرد. همچنین قالبهای چوبی را می‌توان در قالب‌بندی فرمهای مختلف به‌كار برد. قالب فلزی ظاهر كار را خوب و تمیز نشان می‌دهد ولی قالب چوبی كیفیت بتن را به خوبی عیان می‌كند.

    قیمت : 22500 تومان

    خرید و دانلود

    • پاورپوینت بررسی مراحل تجهیز کارگاه (مراحل آماده سازی کارگاه)

    • شناسه محصول :64748
    • موضوع :
    • فرمت اصلی فایل : pptx
    • تعداد صفحات : 28
    • حجم فایل: 0.7 مگابایت
برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.
توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.
بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.
در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره های 09192682620 و 09909964245 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.
اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.
برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com